Συνεργαστείτε μαζί μας μέσω του προγράμματος Franchise

Ενταχθείτε και εσείς στην αλυσίδα καταστημάτων Kerino Plus. Η συνεργασία σας με το σύστημα καταστημάτων franchise, σας προσφέρει τη δυνατότητα να εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας ολόκληρο το σύστημα παραγωγής και διανομής του Kerino Plus.

Γιατί να επιλέξετε τη συνεργασία με το Kerino Plus

Ο βασικότερος παράγοντας στην επιτυχία οποιασδήποτε αλυσίδας, που αναπτύσσεται με τη μέθοδο του franchise, είναι ο franchiser (εταιρία), ο οποίος πρέπει να διαθέτει υψηλής στάθμης οργανωτική υποδομή, γνώσεις και εμπειρία στον χώρο.

Τα ιδρυτικά στελέχη της εταιρίας μας έχουν περισσότερα από 20 χρόνια συσσωρευμένης εμπειρίας στον χώρο παραγωγής και διάθεσης κεριών και πλαισιώνονται από μια ομάδα εξειδικευμένων και τεχνολογικά καταρτισμένων στελεχών.

Παρέχεται στον συνεργάτη ένα πλήρες «πακέτο» Franchising.

  • Επιλογή του σημείου του καταστήματος.
  • Μελέτη, κατασκευή και εξοπλισμό του καταστήματος.
  • Aρχικό στήσιμο καταστήματος.
  • Βοήθεια στην επιλογή και εκπαίδευση του προσωπικού.
  • Ειδική εκπαίδευση του συνεργάτη – μύησή του στην παραγωγή κεριού.
  • Το κατάστημα παραδίδεται στον συνεργάτη έτοιμο να λειτουργήσει.

Διαθέτοντας πολλούς κωδικούς κεριών και διακοσμητικών ειδών έχουμε τη δυνατότητα να προσαρμόσουμε το κατάστημα σας στη ζήτηση της περιοχής.Λόγω της μεγάλης εμπειρίας μας στο χώρο του κεριού και λαμβάνοντας υπ’ όψιν την κρίση που επί σειρά ετών δυσχεραίνει την κατάσταση στην χώρα μας, 8 καταστήματά μας λειτουργούν ήδη με θετικά αποτελέσματα. Αυτό κάνει το Kerino Plus την πρώτη επιλογή των μελλοντικών συνεργατών μας.

Δείτε τα καταστήματα

Μας έχουν προτιμήσει

Η αγάπη μας για το κερί σε συνδυασμό με την τυπικότητα και την αμεσότητα μας, αποδεικνύεται με ένα μέρος του καλού πελατολογίου μας.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα μας;