Συνδυάζοντας το μέλλον με την παράδοση, το κερί με το lifestyle!

Τα κεριά Kerino Plus εκτός από πηγή φωτός, αποτελούν και αντικείμενο Lifestyle. Φωτίζουν, διακοσμούν και αρωματίζουν, προκαλώντας τις αισθήσεις σας! Ένα πλήθος από trendy, casual ή classic σχέδια, ομορφαίνουν το χώρο σας ανταποκρινόμενα σε κάθε στυλ, ιδανικά για τις ιδιαίτερες στιγμές σας.

Σε υπερσύγχρονες βιομηχανικές εγκαταστάσεις στεγάσαμε μηχανήματα μαζικής παραγωγής. Διαθέτοντας πολυετή πείρα στην κατασκευή χειροποίητων καλλιτεχνικών δημιουργιών σας δίνουμε τη δυνατότητα να προμηθευτείτε κεριά ασύγκριτης αξίας και ποιότητας, σε ασυναγώνιστες τιμές.

Ποιότητα

Η Φιλοσοφία μας είναι η Ποιότητα, γιατί πιστεύουμε στη σταθερότητα και χρησιμοποιούμε ποιοτικές πρώτες ύλες.

Οικολογική σκέψη

Η Οικολογική σκέψη, γιατί το περιβάλλον είναι πηγή ζωής συνεπώς χρησιμοποιούμε ανακυκλώσιμα και φιλικά προς το περιβάλλον υλικά.

Αρωματοθεραπεία

Για κάθε εποχή και διάθεση προσφέρουμε το κατάλληλο αρωματικό κερί. Τα αρωματικά έλαια που χρησιμοποιούμε, υψηλής καθαρότητας και σε κατάλληλη πυκνότητα, ικανοποιούν όλα τα γούστα.

Δημιουργία Ατμόσφαιρας

Ένα αρωματικό κερί ως πηγή αρμονίας και χαλάρωσης, μεταμορφώνει το χώρο σας σε καθημερινές, αλλά και ιδιαίτερες στιγμές. Όλα μας τα κεριά είναι αρωματισμένα και χρωματισμένα για σωστή καύση.

Professional Design

Συμβουλευτείτε τις προτάσεις μας για αποκλειστική κατασκευή μοναδικών και ποιοτικών κεριών για την επιχείρησή σας.

Υψηλή παροχή υπηρεσιών

Εξυπηρετούμε με την ίδια επιμέλεια όλους τους πελάτες μας. Παρέχουμε με τη δυνατότητα κατασκευής κεριών κατόπιν παραγγελίας , ακόμη κι αν πρόκειται για μικρές ποσότητες.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα μας;